VIDEO: Khalid Boutaib tremålsskytt när Marocko vann i VM-kvalet

Yeni Malatyaspors anfallare Khalid Boutaib gjorde alla målen när Marocko besegrade Gabon med 3-0 i VM-kvalet.

Marocko ligger etta i sin grupp med 9 poäng en poäng före Elfenbenskusten och nu väntar en direkt avgörande match mellan länderna måndagen den 6e november. Elfenbenskusten har hemmaplan. I det afrikanska VM-kvalet finns fem grupper där gruppvinnaren tar sig till VM i Ryssland 2018.

Boutaib blev utbytt i slutet av matchen. I Marocko spelade Nabil Dirar (Fenerbahce) och Younes Belhanda (Galatasaray) hela matchen. Nordin Amrabat (F.d. Kayserispor och Galatasaray) spelade också och gjorde två av assisten till Boutaibs mål.

Boutaib har gjort 6 mål på 13 landskamper för Marocko och i Yeni Malatyaspor har det blivit 5 mål på 7 ligamatcher den här säsongen.