VIDEO: Maicon blev stor frälsare för Galatasaray

Galatasaray tog emot Kardemir Karabukspor under lördagen och det blev en match med hela fem mål. 

Hemmalaget vann med 3-2 efter att Sofiaen Feghouli öppnat målskyttet i matchen i den 17:e minuten. Fem minuter senare utökade Maicon till 2-0 och Galatasaray hade god kontroll över matchen – tills att Yatabare reducerade i den 27:e minuten och publiken på Türk Telekom-stadion hade fått se tre på mål tio minuter.

Andra halvlek var tuff och det blev en hel del gula kort då Galatasaray åkte på fyra stycken medan gästerna fick två stycken. Karabükspor kvitterade genom Yevhen Seleznyov på straff. Däremot skulle försvararen Maicon kliva fram igen. Denna gången var Maicon uppe i ett försök att göra mål och när Gomis inte lyckades trycka in den så hittade Belhanda (med styrning av Karabuk-försvarare) fram till Maicon som sköt in 3-2 till Galatasaray.

I och med vinsten har Galatasray 19 poäng efter sju omgånger där sex stycken har slutat med vinst och en med oavgjord. Karabukspor ligger på nedflyttningsplats då de är på 16:e plats i Super Lig efter sju omgångar.