VIDEO: Oavgjort i toppmötet mellan Besiktas och Trabzonspor

Det blev ingen vinnare när Besiktas tog emot Trabzonspor i den sjunde omgången av Süper Lig. Matchen var den hetaste i omgången och bjöd upp till mycket underhållning och fyra mål.

Det var hemmalaget som öppnade målskyttet när Anderson Talisca placerade in 1-0 med vänstern efter 13 minuter. I den 21:a minuten prickade den förre Besiktas-spelaren Olcay Sahan in 1-1 och valde att inte fira på Vodafone Park. Lagen gick in till halvtidsvilan med 1-1. Alvaro Negredo var nära att göra sitt första mål i Besiktas-tröjan men det hårda skottet från spanjoren tog i ribban och ut.

I den andra halvleken så var det återigen Besiktas som gjorde första målet. Jeremain Lens satte vacker in 2-1 efter att ha skjutit hårt och otagbart för Onur Kivrak i Trabzonspor-målet. Det var Jeremain Lens första mål för Besiktas. Ersun Yanal försökte ändra matchbilden och gå för seger och då bytte han in Hugo Rodallega, som gav utdelning. I den 80:e minuten kvitterade Hugo Rodallega till 2-2 och Fabri fick se sig besegrad i Besiktas-målet efter att ha gjort ett par stora räddningar under matchen. I matchens slutminuter fick Hugo Rodallega ett drömläge från fyra meters håll men sköt över målet. Matchen slutade 2-2 och var inte ett resultat som gynnade något utav lagen.

Besiktas har nu fjorton poäng efter sju omgångar och fem poäng upp till ligaettan Galatasaray. Trabzonspor är på nionde plats med nio poäng efter sju omgångar.