Agenten om Mehmet Topal: ”Han har kontrakt med Fenerbahce till 2020”

Mehmet Topal var inte med i Fenerbahces matchtrupp i den senaste ligamatchen mot Osmanlispor och det skrevs i medierna om att han var på väg bort från klubben. Nu svarar Topals agent på ryktena om hans spelare. 

31-årige mittfältaren Topal har spelat flest matcher för Fenerbahce de tre senaste säsongerna men efter att ha blivit petad ur matchtruppen mot Osmanlispor i den senaste ligamatchen skrevs det att han hade hamnat i tränaren Aykut Kocamans frysbox och var på väg bort från klubben. Bl.a. skrevs det att Besiktas var intresserade.

Mehmet Topals agent Batur Altiparmak sa följande till NTV Spor om ryktena: ”Mehmet är Fenerbahces spelare. Han har kontrakt med Fenerbahce till 2020. Jag har inte pratat med Besiktas eller någon annan klubb vad gäller hans framtid. Jag har också läst de senaste ryktena men det finns ingen sanning i det.”

Mehmet Topal som har spelat 73 landskamper för Turkiet är inne på sin sjätte säsong med Fenerbahce efter att ha värvats från Valencia inför säsongen 2012/13 och han har spelat totalt 231 tävlingsmatcher för klubben under alla dessa år. Efter att ha varit given på centrala mittfälten sedan ankomsten till klubben har han bara startat i 6 av lagets 15 tävlingsmatcher den här säsongen och en av dessa gångerna var som mittback.