Aykut Kocaman fortsätter som tränare i Fenerbahce

Efter Fenerbahces senaste ligamatch mot Osmanlispor öppnade lagets tränare Aykut Kocaman upp för att han eventuellt skulle säga upp sig från tränarjobbet men så blir det inte.

Fenerbahce tappade för andra ligamatchen i rad segern i slutminuterna när Osmanlispor kvitterade till 1-1 i den 89e minuten. Fenerbahce har 17 poäng efter 11 matcher och ligger på 7e plats i tabellen. Det är lagets sämsta säsongsstart efter 11 matcher på många, många år.

Tränaren Aykut Kocamans framtid i klubben har sedan matchen mot Osmanlispor varit osäker men under tisdagen meddelade klubben på sin officiella hemsida om att Aykut Kocaman kommer att fortsätta som tränare i klubben och han fanns också plats på klubbens träningsanläggning under tisdagen för att leda träningen.

Det har skrivits i turkiska medier de senaste dagarna om att spelare i klubben har lämnats utanför A-laget men det är något som inte stämmer utan alla spelare i A-truppen förutom de spelare som är på landslagsuppdrag deltog på träningen. Spelare som är på landslagsuppdrag är Roman Neustaedter, Ismail Köybasi, Luis Neto, Martin Skrtel, Nabil Dirar, Ozan Tufan, Eljif Elmas och Giuliano. Skadade spelare som Mauricio Isla, Mathieu Valbuena, Fernandao, Vincent Janssen och Robin van Persie deltog dock inte på träningen.