Igor Tudor uttalar sig om Arda Turan

Igor Tudor medverkade på ett program på beIN SPORTS under fredagen och naturligtvis dök frågan om Arda Turan upp. 

Arda har knappt spelat och haft två skador i Barcelona den här hösten. Ryktena om att Arda ska återvända till Galatasaray drog igång ordentligt igen denna veckan.

Nu ger Igor Tudor svar på tal. Enligt Galatasarays huvudtränare så har klubben och Arda inte snackats sedan i somras. En transfer kunde ha skett i somras då de båda parterna snackade väldigt mycket men sedan sommaren har det inte hänt så mycket mer på den fronten.

Igor Tudor medgav dock sitt intresse för Arda och om att han skulle vilja värva honom och sade även att Arda är en av Turkiets främsta fotbollsspelare genom tiderna.

Igor Tudor uttalade sig även om Asamoah-affären som var väldigt nära att bli av men allting la sig i sista sekund på grund av  att Juventus inte kunde få in en ersättare till Asamoah. Däremot kommer Igor och klubben att se över möjligheten att försöka värva Asamoah i januari eller nästa sommar.