Truppen mot Rumänien och Albanien

Förbundskaptenen Mircea Lucescu har tagit ut 26 spelare i truppen till landskamperna mot Rumänien och Albanien.

Turkiet möter Rumänien på bortaplan torsdagen den 9e november och Albanien på hemmaplan måndagen den 13e november.

Truppen innehåller fyra debutanter: målvakten Okan Kocuk från TFF 1. Lig-klubben Istanbulspor, försvararen Erol Erdal Alkan från Dordrecht i Hollands andraliga, vänsterbacken Atilla Turan från Kayserispor och mittfältaren Kenan Karaman från Hannover 96.

Spelare som fanns med i senaste truppen till sista matcherna i VM-kvalet men som inte finns med i truppen nu är: Serkan Kirintili (Konyaspor), Sabri Sarioglu (Göztepe), Caner Erkin (Besiktas), Arda Turan (Barcelona), Mehmet Topal (Fenerbahce), Emre Belözoglu (Istanbul Basaksehir), Volkan Sen (Trabzonspor), Mevlüt Erdinc (Istanbul Basaksehir) och Burak Yilmaz (Trabzonspor).

Dessutom saknas Nuri Sahin i truppen då han meddelade på torsdagen att han slutar i landslaget.

Truppen

Målvakter: Harun Tekin (Bursaspor), Volkan Babacan (Istanbul Basaksehir), Okan Kocuk (Istanbulspor)

Försvarare: Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Ismail Köybasi (Fenerbahce), Caglar Söyüncü (Freiburg), Erol Erdal Alkan (Dordrecht), Ugur Demirok (Trabzonspor), Serdar Aziz (Galatasaray), Atilla Turan (Kayserispor), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Oguzhan Özyakup (Besiktas)

Mittfältare: Ozan Tufan (Fenerbahce), Yusuf Yazici och Okay Yokuslu (Trabzonspor), Deniz Türüc (Kayserispor), Cengiz Ünder (Roma), Yunus Malli (Wolfsburg) Hakan Calhanoglu (Milan), Emre Mor (Celta Vigo), Emre Akbaba (Alanyaspor), Selcuk Inan och Tolgay Cigerci (Galatasaray), Kenan Karaman (Hannover 96)

Anfallare: Enes Ünal (Levante), Cenk Tosun (Besiktas)