VIDEO: Fenerbahce tappade poäng i slutet igen

För andra ligamatchen i rad tappade Fenerbahce tre poäng i slutet av matchen när laget spelade 1-1 på bortaplan mot Osmanlispor.

Fenerbahce fick en bra start i matchen när Giuliano gav laget ledningen i den sjunde minuten och målet såg också ut att bli matchens enda men Osmanlispor ville annorlunda. I den 89e minuten kvitterade Osmanlispor genom Aminu Umar. Innan kvitteringsmålet hade Osmanlispor en boll i stolpen efter en nick av lagkaptenen Numan Cürüksu på en hörna. Dessförinnan hade Fenerbahce ett par chanser att utöka sin ledning och kanske avgöra matchen men lyckades inte utnyttja dessa.

Matchen slutade 1-1 och Fenerbahce spelade sin tredje raka oavgjorda match i ligan. Laget ligger på sjätte plats i en mycket jämn tabell och är hela nio poäng bakom Galatasaray som har förstaplatsen. I den första halvleken tvingades både Mathieu Valbuena och Mauricio Isla kliva av pga skador. Återstår att se hur allvarliga deras skador är. I den andra halvleken fick både Luis Neto och Alper Potuk gult kort vilket innebär att dom är avstängda i nästa ligamatch mot Sivasspor på hemmaplan.

Osmanlispors tränare Irfan Buz sa efter matchen att dom var glada för en poäng men förlorade tre poäng. Laget ligger fortsatt under nedflyttningsstrecket där alla tre lagen har åtta poäng. Osmanlispor lämnade jumboplatsen till Genclerbirligi tack vare bättre målskillnad. Osmanlispor möter Trabzonspor på hemmaplan i nästa omgång och därefter väntar huvudstadsderby mot Genclerbirligi.

Fenerbahces tränare Aykut Kocaman sa efter matchen att Fenerbahces säsongsstart var ett misslyckande och öppnade upp för eventuellt att lämna klubben. Turkiska medier skrev efter matchen att Fenerbahces ledning kommer att ha ett möte med Aykut Kocaman inom de kommande dagarna för att diskutera framtiden.