Arda Turan överens med Istanbul Basaksehir?

Arda Turan kan vara på väg tillbaka till Süper Lig men inte till Galatasaray.

Arda började spela i Galatasaray som 13-åring och lämnade klubben som 24-åring när Atletico Madrid värvade honom. Sedan dess har det skrivits många gånger om att han kan återvända till Galatasaray. I somras skrevs det mycket om att Arda som har hamnat i Barcelonas frysbox var på tillbaka till Galatasaray men det blev aldrig något den gången.

Nu när transferfönstret har öppnats i januari har det återigen skrivits att Arda ska tillbaka till Galatasaray.

Enligt det senaste så verkar Arda vara på väg tillbaka till Turkiet men inte till Galatasaray. Han ska istället vara överens med Istanbul Basaksehir som toppar turkiska ligan efter halva säsongen. Det skrivs att Basaksehir lånar honom från Barcelona under resten av säsongen för en summa på 2,5 miljoner Euro. Det har också skrivits att han har kommit överens om ett 1,5 årskontrakt med Basaksehir. Oklart dock om det handlar om köp eller lån.

Enligt medierna i Turkiet förväntas Istanbul Basaksehir offentliggöra övergången under den här veckan.