Arda Turans agent: ”Vi är överens med Istanbul Basaksehir”

Arda Turan ser ut att vara allt närmare en flytt till Istanbul Basaksehir.

Efter att klubben bekräftat att man vill ha spelaren så har spelarens agent också sagt att man är överens med Istanbul-klubben enligt A Spor.

Enligt Göksel Gümüsdag så skulle Arda utvärdera sina andra anbud från europeiska klubbar men i och med uttalandet ifrån agenten så ser det ut som att Arda har bestämt sig för att återvända till Turkiet. Istanbul Basaksehir vill låna Arda för ett och ett halvt år och affären kan vara i hamn inom 2-3 dagar. Sista ordet har Barcelona enligt agenten.

Barcelona vill att Basaksehir betalar hela Ardas lön som är närmare 7,5 miljoner euro per år och en summa på 2 miljoner euro för att man lånar Arda Turan. Samtidigt ska det skrivas in en utköpsklausul på 15 miljoner euro.