Aykut Kocaman om Robin Van Persie och Ozan Tufan

Tidigare i veckan bekräftade Feyenoord att de ville ha Van Persie och att spelaren kan lämna redan i januari. Nu bekräftar Aykut Kocaman att det finns stor chans för att holländaren lämnar klubben och uttalar sig även om Ozan Tufan vars framtid i Fenerbahce är osäker. 

– När det gäller Van Persie så finns det inte så mycket att säga. Det finns stor chans att han lämnar, de ser ut så i dagsläget. Ozan Tufan och jag har haft våra egna samtal. Det jag kan säga är att i andra halvan av säsongen (vårsäsongen som kommer) så har jag ingen plats för Ozan i mitt lag. Jag säger inte att han är dålig på något sätt men det finns inte plats för honom i mitt lag just nu, sade Aykut Kocaman i en presskonferens i Antalya där Fenerbahce laddar upp inför vårsäsongen.

Aykut Kocaman har tidigare sagt att han hoppas Ozan hittar en ny klubb och kan bevisa hur bra han är men att han inte kommer få speltid i Fenerbahce framöver.