Cenk Tosun är med i truppen mot Tottenham

Cenk Tosun kan göra debut för Everton redan till helgen. 

Evertons manager Sam Allardyce bekräftade på presskonferensen inför ligamatchen mot Tottenham att den turkiske anfallaren är uttagen till truppen:

– Cenk vill börja spela redan nu. Han är med i matchtruppen för imorgon mot Tottenham. Jag hoppas att precis som han själv hoppas att han kommer få en rivstart på sin karriär här hos oss. Med honom i laget så kommer vara offensiv skapa ett större hot mot motsåndarna. Det är inte lätt att vänja sig vid ett nytt lag i januari och det måste vi komma ihåg, sade Allardyce.

– Han ville verkligen komma hit. Han kommer från en klubb som har gått vidare i Champions league till en klubb i Premier league. Han är ett riktigt fotbollsproffs och jag hoppas han kan visa det på planen, avslutade Allardyce.

Everton gästar Tottenham imorgon kväll (lördag) klockan 18.30 (svensk tid).