Cenk Tosun sägs vara klar – Fikret Orman uttalar sig om affären

Cenk Tosun är snart en Everton-spelare. Små detaljer kvarstår enligt Besiktas president Fikret Orman samtidigt som engelska BBC rapporterar att affären i princip klar.

Turkiska beIN Sports rapporterar att affären är klar och i en livesändning där Fikret Orman blev uppkopplad sade klubbens president att allt inte är klart men att spelaren vill lämna och att klubben nu försöker slutförhandla med Everton. Besiktas har lyckats komma överens med Everton om den önskade prissumman som ska landa på 28 miljoner euro. Affären lär bli klar i slutet av veckan sade Fikret Orman.

I samband med Vidas presentation så sade Fikret Orman att de hade fått ett bud på 35 miljoner euro från Kina på Cenk Tosun men att spelaren vill till England och att klubben har valt att gå med på det Cenk vill.

Engelska BBC rapporterar att affären snart är i hamn och att Everton har höjt sitt bud från 25 miljoner pund till 27 miljoner pund och fått sitt sista bud accepterat.

LÄS OCKSÅ: Oliver Giroud ersätter Cenk Tosun?