Galatasaray ställer in siktet på ny spelare

Det blir ingen Kwadwo Asamoah i Galatasaray. Nu har Fatih Terim ställt in siktet på en annan vänsterback och hoppas kunna lösa en affär inom de närmsta dagarna. 

Enligt beIN Sports Turkiet så har Fatih Terim sagt åt klubben att skicka representanter för att förhandla med Patrice Evra som är kontraktslös. Den 36-årige fransmannen spelade senast i Marseille men fick lämna klubben efter bråk med en grupp supportrar på en match.

Efter händelsen i november 2017 blev fransmannen avstängd från all UEFA-fotboll framtill juni 2018. Galatasaray som inte deltar i några UEFA-turneringar i år, kommer kunna använda spelaren i liga och cupspel i Turkiet.

Patrice Evra har tidigare spelat för klubbar så som Juventus (2014-2017), Manchester United (2006-2014), AS Monaco 2002-2006) där han skördade stora framgångar.

Evra har vunnit Champions League en gång (2008) och spelat Champions League hela fem gånger (varav tre gånger med Manchester United, en gång med AS Monaco och en gång med Juventus). Utöver det har fransmannen vunnit andra stora titlar så som den engelska ligan fem gånger och den italienska ligan två gånger.

Enligt källan så vill Fatih Terim få till en affär så fort som möjligt och ha spelaren tillgänglig och redo när ligan drar igång igen.