KLART: Samir Nasri lämnar Antalyaspor efter en halv säsong

Samir Nasri blev inte långvarig i Antalyaspor. Han lämnar klubben efter en halv säsong.

Nasri skrev inför den här säsongen på ett tvåårskontrakt med Antalyaspor men under de senaste veckorna har det skrivits mycket om att han är på väg bort från klubben och under onsdagen blev det klart att kontraktet bryts i förtid. Antalyaspor har meddelat på sin officiella hemsida om att klubben har kommit överens med Nasri om att bryta kontraktet.

Klubben tackar Nasri för hans tid i klubben och önskar honom lycka till i framtiden.

Nasri har haft skadeproblem under säsongen och bara spelat åtta ligamatcher. På dessa matcher gjorde han 2 mål och 1 assist.

Under transferfönstret i januari har fyra av Antalyaspors spektakulära värvningar de senaste åren lämnat klubben: Sandro till Benevento, Jeremy Menez till Club America, Samuel Eto’o till Konyaspor och nu Samir Nasri.