Orlando City uttalar sig om Besiktas och Cyle Larin

Orlando City har gjort ett uttalande på sin officiella hemsida angående Besiktas och Cyle Larin.

Under lördagsmorgonen meddelade Besiktas att klubben har inlett förhandlingar med den 23-årige kanadensiske anfallaren Cyle Larin som även har gått igenom hälsokontrollen. Han förväntas skriva ett långt kontrakt med Besiktas inom de kommande dagarna.

Samtidigt kom det uppgifter om att Larin fortfarande hade kontrakt med Orlando City som nu gjort ett officiellt uttalande angående situationen:

Orlando City är medvetna om Besiktas meddelande angående Cyle Larin. Klubben har inte kommit överens om någon övergång för Larin och kommer att ta till alla nödvändiga åtgärder som ett svar till Besiktas meddelande. Larin har ett kontrakt med Orlando City under 2019 och förväntas ansluta till klubbens försäsongsläger senare den här månaden.”