Rio Ferdinand skämtar och hyllar Cenk Tosun

Den före detta storspelaren Rio Ferdinand är numera expertkommentator i England på BT Sport. 

Den engelske mittbacken både hyllade och skämtade gällande Cenk Tosun och sade att han hoppas att Cenk har läst ordet ”isolation” i sitt kontrakt och syftade på att anfallarna i Everton blir själva och får göra allt på egen hand på planen.

– Jag hoppas att ordet isolation har nämnts i hans kontraktsförhandlingar när han skrev på för Everton, sade Manchester United-legenden på BT Sport.

– Jag tror inte detta hände så ofta och att han blev lämnad helt själv däruppe när han spelade i Besiktas men detta är vad han kommer få handskas med här. Men det fanns de gånger där han kunde hålla i bollen och styra anfallsspelet bra och han visade upp sin aggression och sin fysik. Med spelare av Sigurdssons och Rooneys kvalitét runt omkring honom och där han kan få bollen fler gånger så kan de skapa bra saker, avslutade Rio Ferdinand.