Romas sportchef: ”Vi lyssnar på alla bud”

AS Romas spelare drar stort intresse från övriga klubbar och den turkiske talangen Cengiz Ünder kopplas ständigt ihop med en flytt ifrån klubben för att få mer speltid.

Rykten har varit mest om en utlåning av Cengiz till främst Galatasaray. Roma har tidigare klargjort att man inte tänker släppa sin talangfulle spelare och att det är en stor investering man har gjort i Cengiz som de tror väldigt mycket på.

Däremot i veckan kom Monchi, Romas sportchef, med ett uttalande på en presskonferens att klubben är redo på att lyssna på alla bud som kommer in till klubben gällande deras trupp och det var främst efter att lagets anfallare Edin Dzeko och även Emerson har fått bud på sig som sportchefen uttalade sig:

– Det är inte bara Dzeko, vi kan få bud på alla våra spelare. Vi är redo att lyssna på olika bud vi får. Vi har fått ett bud från Chelsea (på Dzeko) och vi kan inte acceptera det, sade Monchi.

Återstår att se om något turkiskt lag kan värva eller låna in Cengiz Ünder till våren.