Samir Nasri på väg att lämna Antalyaspor

Det blev stora rubriker i somras när Antalyaspor gjorde klart med Samir Nasri. Nu är spelaren på väg att lämna klubben.

Huvudtränaren Hamza Hamzaoglu har uttalat sig på nytt kring sina två stjärnor (Samir Nasri och Samuel Eto’o) och sade att en av spelarna kan mycket väl lämna inom kort:

– Vi ska utvärdera de bud vi får in på Eto’o, vill han stanna så blir vi jätteglada då vi vill ha honom kvar. Vi måste ta ett beslut som passar båda. Eto’o kör sin rehab just nu utomlands och kommer att börja träna med laget igen när han är tillbaka. Samir Nasris agent är just nu i diskussioner med klubbledningen. Han har alternativ och olika bud. Han planerar på att lämna och jag hoppas han blir framgångsrik i sin nästa klubb men om han stannar så kommer jag att använda honom i laget, sade Hamza Hamzaoglu till AA.