SENASTE NYTT: Arda Turan på väg till USA

Arda Turan är på väg att lämna Barcelona för spel i USA och Major League Soccer (MLS).

Arda har inte fått någon speltid i Barcelona den här säsongen och har länge varit på väg borta från klubben. Redan inför säsongen skrevs det mycket om att han skulle lämna Spanien och då nämndes bl.a. Galatasaray som ett alternativ. Galatasaray har sedan dess funnits som eventuell ny klubb för Arda. Detsamma gäller andra turkiska klubbar som Besiktas och Istanbul Basaksehir. Men att Arda skulle återvända till Turkiet har aldrig riktigt känns aktuellt utan att det skulle bli fortsatt spel i Europa där klubbar som AC Milan och Everton nämnts.

Men under fredagskvällen tog allting en ny vända när beIN Sports rapporterade om att Arda är på väg att byta klubb till Chicago Fire i USA.

UPPDATERAD:
Enligt TRT Spor har Ardas agent Ahmet Bulut förnekat uppgifterna om att hans spelare är på väg till USA.

Mer information kommer…