VIDEO: Frisparksassist av Hakan Calhanoglu

Hakan Calhanoglu stod för en av sina bättre insatser i Milan-tröjan när Lazio besegrades i ligaspelet.

Matchen spelades i söndags på San Siro i Milano.

Milan tog ledningen i matchen i den 15e minuten. Hakan slog en frispark precis utanför straffområdet som nickades i mål av Patrick Cutrone. Det var Hakans tredje assist i ligaspelet den här säsongen. Lazio kvitterade fem minuter senare genom Adam Marusic men det var Milan som fick det sista ordet innan den första halvleken var slut när Giacomo Bonaventura gjorde 2-1 i den 45e minuten. Det blev inga mål i den andra halvleken och Milan vann sin tredje raka ligaseger.

Efter en dålig start på säsongen har Milan efter tre raka segrar närmat sig lagen ovanför i tabellen i kampen om platserna till Europa.

Hakan har gjort 3 mål och 7 assist på 25 tävlingsmatcher den här säsongen. I ligan har det blivit 2 mål och 3 assist på 17 matcher.