Zlatan Ibrahimovic kopplas ihop med Besiktas och Galatasaray

I veckan började det florera rykten om att Besiktas vill hämta in Zlatan Ibrahimovic från Manchester United. Den svenske anfallaren har kopplats ihop med en flytt ifrån den engelska klubben.

Turkisk media, däribland annat Hürriyet (SporArena) och Fotomac (som hänvisade till italienska tuttomercatoweb) rapporterade om att de turkiska ligamästarna vill hämta in Zlatan Ibrahimovic som ersättare till Cenk Tosun och bli lagets stora stjärna.

Tidigare har ledare inom Galatasaray visat intresse för Zlatan. Mustafa Cengiz sade att han kommer värva Zlatan till klubben om han vinner presidentvalet som kommer att hållas den här månaden.

Däremot skriver turkiska medier nu att Galatasarays nuvarande ledning är intresserade av att hämta in Zlatan. Den 35-årige anfallaren har haft en tuff comeback i Manchester United efter en korsbandsskada som höll honom borta i sju månader från spel. Zlatan gjorde comeback i november 2017 och det blev totalt sju matcher och ett mål innan han ådrog sig en ny skada som håller honom borta till februari.

Enligt Fotomac ska Dursun Özbek ha sagt till ledningen att han är överens med Zlatan Ibrahimovic. Återstår att se hur mycket sanning det finns i dessa rapporter.

Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med Manchester United tills sommaren 2018.