Gomis kollapsade under matchen mellan Kasimpasa – Galatasaray

Efter bara sju minuter in i matchen mellan Kasimpasa och Galatasaray så kollapsade Gomis på fotbollsplanen

Galatasarays anfallare, Bafetimbi Gomis, blev illamående och svimmade innan hörnan slogs och föll ner på gräset. Spelarna i båda lagen vände sig direkt till Gomis och försökte hjälpa spelaren samtidigt som läkarteamen sprang in på planen. Galatasarays klubbdoktor ville att Gomis skulle kliva av planen men den franske anfallaren ville fortsätta spela vidare i matchen och gjordet det också.

Efter matchen sade Gomis att detta händer honom ibland (att han svimmar) och att det inte är en sjukdom:

– Det här händer mig ibland. Det är ingen sjukdom utan något som har med stress att göra och det varierar för mig. Jag har haft det tidigare under yngre år. Efter händelsen under matchen kände jag mig bra och det var därför jag fortsatte att spela. Jag är bara ledsen över att vi inte lyckades vinna (mot Kasimpasa), sade Gomis efter matchen.