Två mål på matchens sju inledande minuter när Malatayaspor tog emot Kasimpasa

Den 21:a omgången av Süper Lig drog igång under fredagskvällen när Evkur Yeni Malatyaspor tog emot Kasimpasa från Istanbul.

Hemmalaget fick en drömstart efter Minas mål i den fjärde minuten. Ledningen höll dock inte mer än tre minuter. En av Kasimpasas bättre spelare den här säsongen, Trezeguet, kvitterade i den sjunde minuten. Mycket mer hände inte i matchen som slutade 1-1 och med varsin poäng.

Loret Sadiku som är uppväxt i Sverige, spelade 90 minuter för Kasimpasa.

Evkur Yeni Malatyaspor går tillfälligt upp på en nionde plats medan Kasimpasa är kvar på elfte plats.

Startelvorna i matchen:

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Seth, Sadık Çiftpınar, Mina, Cissokho, Azubuike (min. 65 Rahman Buğra Çağıran), Murat Yıldırım, Aytaç Kara, Pereira (min. 82 Mustafa Eskihellaç), Dening (min. 46 Gilberto), Eren Tozlu

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Ben Youssef, Omeruo, Veysel Sarı, Sadiku, Pavelka, Mensah (min. 90 Ahmet Yıldız), Eduok (min. 60 İlhan Depe), Trezeguet, Mbaye (min. 70 Koita)