VIDEO: Akhisarspors tredje raka seger

Akhisarspor tog sin tredje raka seger i ligan efter att ha besegrat Konyaspor med 3-0 på hemmaplan på fredagskvällen.

Akhisarspor hade spelat tolv ligamatcher (sex förluster samt sex oavgjorda) utan någon seger fram till segern mot Bursaspor för ett par veckor sedan. I förra omgången besegrades Kardemir Karabükspor med 3-0 och på fredagskvällen kom tredje raka segern när Konyaspor besegrades med samma siffror.

Den ukrainske anfallaren Yevhen Seleznyov gav hemmalaget ledningen i den 15e minuten när han nickade in Ömer Bayrams inlägg vilket blev den första halvlekens enda mål. I den andra halvleken ökade Seleznyov på till två i den 68e minuten efter assist av Mugdat Celik. Han har nu gjort 3 mål på 6 ligamatcher för Akhisarspor efter flytten från Karabükspor i januari. I Karabük blev det 1 mål på 13 ligamatcher.

Slutresultatet fastställdes i slutminuterna efter samarbete från de två inhoppande brassarna Paulo Henrique och Serginho. Ömer Bayram slog ett inlägg från vänsterkanten, Henrique passade till Serginho som gjorde mål.

Daniel Larsson spelade hela matchen för Akhisarspor och var delaktig i alla tre målen. Vid det första målet passade han till Abdulwahid Sissoko som passade till Ömer Bayram som slog inlägget till Seleznyovs nickmål. Vid det andra målet slog han passningen till Mugdat Celik som senare spelade fram Seleznyov som gjorde mål och vid det tredje målet hade han ett fint samarbete med Ömer Bayram på vänsterkanten. Daniel klackade bollen till Ömer som blev helt fri på vänsterkanten utanför straffområdet och slog inlägget till Henrique som spelade bollen till målskytten Serginho. I den första halvleken hade Daniel själv ett läge men sköt högt utanför.

Daniel Larsson har gjort 1 mål samt 1 assist på 17 ligamatcher för Akhisar den här säsongen. I cupen där Akhisarspor har tagit sig till semifinal mot Galatasaray har det blivit en match.

Akhisarspor ligger på 9e plats i tabellen med 30 poäng och Konyaspor är under nedflyttningsstrecket med 21 poäng.

För längre höjdpunkter från matchen.

Målen från matchen