VIDEO: Cengiz Ünders projektil visade vägen – målskytt för tredje matchen i rad när Roma vann

Turkiska landslagsspelaren Cengiz Ünder gjorde mål för tredje matchen i rad när Roma besegrade Udinese på bortaplan i italienska ligan under lördagseftermiddagen.

Cengiz och Roma visar storform i Italien. På lördagen vann laget sin tredje raka ligamatch och Cengiz har gjort mål i alla tre matcherna. Cengiz gav Roma ledningen i mötet mot Udinese i den 70e minuten med ett snyggt skott utanför straffområdet. Diego Perotti fastställde sedan slutresultatet i den 90e minuten. Då hade Cengiz blivit utbytt ett par minuter innan.

Cengiz Ünder som inför säsongen lämnade Istanbul Basaksehir för spel i Roma har nu gjort 4 mål och 1 assist på de 3 senaste ligamatcherna. Det är också vad han har gjort på 17 ligamatcher så här långt. Han har dessutom spelat en match i italienska cupen men väntar fortfarande på sin debut i Champions League där Roma möter Shakhtar Donetsk i åttondelsfinalen på onsdag. Han hyllades stort efter sin insats i förra matchen mot Benevento och hyllningarna lär fortsätta efter målet mot Udinese.

Roma klättrade upp på tredje plats i tabellen i Serie A. Laget har 50 poäng och är 12 poäng bakom tvåan Juventus samt 13 poäng bakom ettan Napoli.

***