VIDEO: Khalilis frisparksmål mot Istanbul Basaksehir

Abdul Khalili ordnade en poäng till Genclerbirligi i bortamatchen mot topplaget Istanbul Basaksehir på måndagskvällen med ett frisparksmål i början av den andra halvleken.

Basaksehir tog ledningen i den 28e minuten genom Emmanuel Adebayor som på sin födelsedag gjorde sitt 12e ligamål för säsongen. Khalili kvitterade i den 50e minuten med hans andra ligamål för säsongen. Även hans första mål mot Karabükspor i början av säsongen var ett frisparksmål. Det blev inga fler mål i matchen som slutade 1-1. Johannes Hopf vaktade som vanligt Genclerbirligis mål.

Genclerbirligi spelade sin tionde raka match i ligan utan förlust. Fyra segrar och sex oavgjorda har det blivit för ”Gencler” som efter att ha legat under nedflyttningsstrecket under större delen av säsongen har börjat blicka uppåt i tabellen.

LÄS OCKSÅ:
VIDEO: ”Abbe” Khalilis frisparksmål räddade en poäng för Genclerbirligi

***