VIDEO: Trabzonspor 0-0 Göztepe: Bortamålvakten storspelade

Trabzonspor mot nykomlingen Göztepe slutade mållös på måndagskvällen.

Trabzonspor hade inför matchen chansen att ta igen ett par poäng på toppen sedan alla topplagen hade tappat poäng under helgen men laget kunde inte göra mål på Göztepe där den portugisiske målvakten Beto storspelade. Beto som med stor sannolikhet kommer att finnas med i Portugals trupp till VM i sommar stod för flera bra räddningar. Beto värvades inför den här säsongen och har varit en av Göztepes bästa spelare. Han har hållit nollan i 7 av 19 ligamatcher och dessutom stått för tre straffräddningar under säsongen.

Göztepe hade också ett par chanser bl.a. genom nyförvärvet Demba Ba som blev inbytt inför den andra halvleken. Men det blev inga mål i matchen.

Trabzonspor som har 32 poäng och ligger sjua i tabellen spelade sin fjärde raka oavgjorda match i ligan. Dessförinnan hade laget 6 segrar och 1 oavgjord på 7 ligamatcher. Därmed har det inte blivit någon förlust på 11 ligamatcher (6 segrar och 5 oavgjorda) för Trabzonspor. Göztepe som också har 32 poäng ligger en placering före Trabzonspor i tabellen. Laget har desto sämre form och har en oavgjord samt tre förluster på de fyra senaste ligamatcherna. Innan dess hade laget vunnit fyra raka ligasegrar.