Besiktas president: ”Om Talisca vill stanna kvar i Besiktas så kommer vi utnyttja hans köpklausul”

Besiktas president Fikret Orman fick frågan om Taliscas framtid i klubben när han intervjuades av beIN Sports.

Fikret Orman förklarade läget om Talisca på följande sätt: ”Det finns två punkter om Talisca. Det första är hans köpklausul. Det andra är hans vilja att stanna i klubben. Jag pratade med Talisca efter den första halvan av säsongen och såg ingen vilja i honom att stanna kvar. Därefter har vi pratat ännu en gång. Det är så jag känner för närvarande. Om Talisca vill stanna kvar i Besiktas så kommer vi utnyttja hans köpklausul. Det är inte så att vi måste utnyttja köpklausulen bara för att det finns något sånt. Spelaren måste vilja stanna kvar i klubben också. Spelarna är inte några maskiner eller vaser. De måste också ge deras godkännande. Det är upp till Talisca hur det blir.”

Besiktas har efter säsongens slut en köpklausul på 21 miljoner Euro på Talisca som hämtades på lån från Benfica inför säsongen 2016/17.

LÄS OCKSÅ:
”Manchester United vill värva Talisca”