Daniel Larsson efter segern mot Fenerbahce: ”Vi är extremt nöjda med resultatet”

Daniel Larsson som gjorde ett mål i Akhisarspors segermatch mot Fenerbahce intervjuades av beIN Sports reporter efter matchen.

Det var ett oerhört viktigt mål som Larsson gjorde. Fenerbahce hade reducerat genom Giuliano när Larsson två minuter senare nickade in tre ett till Akhisarspor.

– Det var en bra match av oss. En bra insats mot en mycket svår motståndare på bortaplan. Vi är extremt nöjda med resultatet, sa han.

Och fortsatte:

– Vi vet om att mot såna här lag speciellt på bortaplan så blir det mycket defensivt spel och vi var förberedda på det. Sen skapade vi många chanser genom kontringar och gjorde mål. Det var det som gjorde skillnaden.

Akhisarspor vann till slut med 3-2. Det var lagets fjärde raka seger i ligan och Daniel Larsson har spelat från start i samtliga matcher. Målet mot Fenerbahce var hans andra ligamål den här säsongen på arton matcher. Det första var i storsegern (6-1) mot Trabzonspor på bortaplan. Han har även noterats för en assist. I matchen mot Fenerbahce fick Larsson ett gult kort vilket var hans första den här säsongen.