”De missade Cengiz – nu vill de ha Abdülkadir”

Fotomac med hänvisning till engelsk media, skriver att en engelsk toppklubb är ute efter Trabzonspors stortalang Abdülkadir Ömür. 

Det är engelska  HITC som skriver att det engelska laget Tottenham har trappat upp jakten på Abdülkadir Ömür. Trabzonspors guldklimp har kopplats ihop med många stora klubbar runtom i Europa då flertalet klubbar har skickat scouter till Trabzonspors matcher och uppgifterna har då varit att de har varit där för att se Abdülkadir Ömür och även andra talangfulla spelare som Yusuf Yazici.

Enligt engelsk media planerar Tottenham för att värva Abdülkadir eventuellt i sommar. Den engelska klubben var mycket intresserade av Cengiz Ünder som istället gick till AS Roma och gör stor succé i den italienska storklubben och engelsmännen ser nu sin chans att hämta in Abdülkadir istället.