Göztepe vill förlänga med Demba Ba

Demba  Ba har gjort stor succé i Göztepe sedan han anlände till klubben i januari och nu uppges parterna vara nära en förlängning.

Ba skrev ett kontrakt med Göztepe fram till säsongens slut och hans lön är enligt NTV Spors uppgifter 40 000 TL per match. Han har gjort 5 mål på 7 ligamatcher och nu vill Göztepe förlänga hans kontrakt med två år. Det skrivs att Ba trivs i Göztepe och kan tänka sig att stanna kvar i klubben.

Göztepe som är nykomlingar i Süper Lig efter fjorton års frånvaro har gjort en mycket bra säsong och är fortsatt med i kampen om en plats i Europa League nästa säsong. Flera spelare har kontrakt som går ut efter säsongen.

Klubben ska den närmaste tiden sätta sig i förhandlingar med målvakten Günay Güvenc, högerbacken Tanju Kayhan och mittfältaren Selcuk Sahin om eventuell förlängning. Efter säsongen tas beslut om mittbackarna Milos Kosanovic som är på lån från Standard Liege och Leo Schwechlen. Spelare som målvakten Beto, högerbacken Sabri Sarioglu och mittbacken Kadu har redan fått sina kontrakt förlängda med en säsong efter att ha spelat x antalet matcher som per automatik hade förlängt deras kontrakt.