Landslagstruppen mot Irland och Montenegro

Följande spelare har blivit uttagna i landslagstruppen som möter Irland och Montenegro i träningslandskamper i mars.

Turkiet möter Irland på hemmaplan i Antalya fredagen den 23e mars och Montenegro på bortaplan tisdagen den 27e mars. Avspark mot Irland klockan 18.30 svensk tid och avspark mot Montenegro klockan 19.10 (svensk tid).

Truppen innehåller fem debutanter: målvakterna Okan Kucuk och Serkan Kirintili samt högerbacken Mehmet Zeki Celik, vänsterbacken Ömer Bayram och mittfältaren Abdülkadir Ömür. Okan och Mehmet Zeki tillhör båda Istanbulspor som spelar i andraligan.

26 spelare är uttagna. 15 spelare från Süper Lig, 9 utlandsproffs och 2 spelare från Spor Toto 1. Lig.

Truppen

Målvakter Okan Kocuk (İstanbulspor), Serkan Kırıntılı (Konyaspor), Volkan Babacan (Istanbul Başakşehir)

Försvarare Gökhan Gönül (Beşiktaş), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mehmet Zeki Çelik (İstanbulspor), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz (Galatasaray), Uğur Demirok (Trabzonspor), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Ömer Bayram (Akhisarspor)

Mittfältare  Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı och Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Emra Mor (Celta Vigo), Serdar Gürler (Osmanlıspor), Emre Akbaba (Alanyaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Selçuk İnan (Galatasaray), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Anfallare : Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Villarreal)

***

***