Managern stöttar Cenk Tosun

Cenk Tosun gjorde sitt första mål för Everton förra helgen och nu uttalar sig Evertons manager, Sam Allardyce, om den turkiske anfallaren.

Det har varit en tuff start i England för Cenk och det är givetvis inte lätt för en spelare att komma till ett nytt land, till en ny klubb och ny liga med annan kultur och miljö.

– Cenk har en stor press på sig just nu. Om han fokuserar sig på sitt spel och koncentrerar sig på det han är bra på och får bra passningar av sina lagkamrater så kommer målen komma för honom. Det var riktigt tufft att förlora trots att han gjorde mål (förra helgens förlust mot Burnley). Insatsen i den matchen (mot Burnley) visar hur mycket han har utvecklats sedan han kom och vi är väldigt nöjda med Cenk, sade Sam Allardyce på presskonferensen.

Everton möter Brighton & Hove Albion under lördagen klockan 16.00.