”Manchester United vill värva Talisca”

Den portugisiske tidningen A Bola uppger att Manchester United har kommit överens med Benfica angående Talisca.

Talisca är just nu på lån i Besiktas men lånetiden går ut efter den pågående säsongen. Fram tills dess har Besiktas en köpklausul på 21 miljoner Euro men enligt A Bola ser det svårt ut för Besiktas att betala den övergångssumman.

Det ska ha öppnat upp för en övergång till Manchester United som sägs vara redo att betala 40 miljoner Euro till Benfica för att värva Talisca. Enligt tidningens skriverier har klubbarna redan kommit överens.

Talisca har varit en av Besiktas viktigaste spelare de två senaste säsongerna och blev nyligen uttagen i det brasilianska landslaget. Han har gjort 16 mål på 36 tävlingsmatcher den här säsongen varav 10 mål på 24 matcher i ligan och 4 mål på 7 matcher i Champions League. Totalt har det blivit 33 mål på 69 tävlingsmatcher för honom i Besiktas-tröjan.