Monchi: ”Vi är mycket nöjda med Cengiz”

Roma lottades mot Barcelona i Champions Leagues kvartsfinal. På plats på lottningen fanns Romas sportdirektör Monchi.

Efter lottningen gjorde Monchi ett uttalande till AA (Anadolu Ajansi) om Cengiz Ünder: ”Vi är mycket nöjda med Cengiz. Vi är på väg att bevittna hans förvandling till en storspelare. Han gör stora framsteg i sin utveckling som spelare. Han är mycket talangfull och kommer att bli en viktig spelare för Roma i framtiden.”

***

Cengiz blev i första mötet mot Shakhtar Donetsk tidernas yngste turkiske målskytt i Champions League. Roma förlorade det första mötet med 1-2 men gick vidare efter att ha vunnit på hemmaplan med 1-0. Totalt 2-2 men fler gjorda bortamål.

Under fredagen lottades kvartsfinalerna i Champions League och Roma lottades mot Barcelona. Första matchen spelas onsdagen den 4e april på Camp Nou och returen spelas tisdagen den 10e april på Olympiastadion i Rom.

Cengiz Ünder har gjort 6 mål och 1 assist på 23 tävlingsmatcher under sin debutsäsong i Roma.