Officiellt: De nya landslagströjorna för Turkiet

Landslagströjan blev läckt igår och bekräftad idag av det Turkiska fotbollsförbundet. 

Både hemma och bortatröjorna bekräftades under tisdagsmorgonen när Fotbollsförbundet gick ut på sin hemsida och presenterade sina nya landslagströjor med Cenk Tosun från herrlandslaget, U19-talangen Abdülkadir Ömür från Trabzonspor, Galatasarays unge spelare Mustafa Kapi från U17-laget samt U15-lagets Ömer Faruk Beyaz som till vardags spelar i Fenerbahce. Från damlandslaget medverkade Didem Karagenc, Ecem Cömert och Ece Türkoglu vid presentationen av nya landslagströjorna.

Fotbollsförbundet skriver i ett uttalande på sin officiella hemsida att försäljningen av de nya landslagströjorna har startat på landslagets officiella souvenirshop: eshop.tff.org och från den 29e mars kommer tröjorna att börja säljas i Nike’s butiker samt Nike’s webbshop.