Officiellt: Erkan Zengin klar för Hammarby

Turkiska Transfer Merkezi rapporterade att för några dagar sedan att Erkan Zengin var klar för Hammarby och det senaste dygnet har det även rapporterats om att en affär är i hamn i de svenska medierna.

Idag på morgonen hade Hammarby en presskonferens där de presenterade Erkan Zengin och Nikola Djurdjic som sina nyförvärv. Erkan Zengin började med att tacka styrelsen och alla som har arbetat för att transfern skulle bli av och att kunna återvända till Hammarby:

– Jag tackar för att jag är här och vill tacka styrelsen för hårt arbete dem senaste veckorna. Det känns faktiskt fantastiskt att vara här. Jag är här för att göra mitt bästa för Hammarby. Jag känner att jag är i min bästa ålder, 32, och jag känner att jag kan ge ganska mycket för Hammarby. Jag tog det här beslutet för en månad sedan och så har jag haft kontakt med Jesper också. Jag ville inte komma hit när jag är 34-35 år, jag vill vara här när är jag i min bästa ålder. Jag vill prestera och visa att jag håller fortfarande så det känns riktigt skönt måste jag säga efter nio år i Turkiet så känns det bra att komma hem, sade Erkan under presskonferensen.

Erkan har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren med Hammarby Fotboll.