VIDEO: Adam Ståhl med assist i Karabükspors förlust mot Kayserispor

Adam Ståhl stod för en assist när Karabükspor föll mot Kayserispor på söndagen.

Kardemir Karabükspor värvade den 23-årige mittfältaren från Norrby i Superettan i januari tidigare i år. Under söndagen spelade han sin andra match från start i klubben mot Kayserispor på bortaplan. Och det började bra för jumbolaget som tog ledningen i den 22a minuten genom Leandrinho som nickade in bollen i mål efter inlägg av Adam Ståhl. Det var Adams första assist i turkiska ligan.

Men Karabükspor som ligger sist i tabellen och som är i stort behov av poäng lyckades inte hålla ledningen utan Kayserispor vände till 3-1 efter två mål av Artem Kravets och ett straffmål av Deniz Türüc. I slutminuterna reducerade den tidigare Helsingborg-spelaren Olafur Skulason till 2-3 men närmare än så kom inte Karabük som förlorade sin femte raka ligamatch. Målskillnaden i dessa matcher har varit 3-21.

Karabükspor har bara lyckats ta 12 poäng på 25 omgångar den här säsongen och har 13 poäng upp till Antalyaspor på rätt sida om nedflyttningsstrecket när det återstår 27 poäng kvar att spela om.

Adam som spelade hela matchen har spelat 5 matcher den här säsongen, två från start och tre inhopp.

Kayserispor befäste i och med segern sin femteplats i tabellen. Laget har 41 poäng, sex poäng upp till Fenerbahce på fjärde plats och bakifrån är det Göztepe som jagar närmast med 39 poäng. Därefter Sivasspor på 38 poäng och Trabzonspor på 36 poäng.

Adam Ståhls assist till Leandrinhos mål

***

Målen från matchen