VIDEO: Alanyaspor – Istanbul Basaksehir 4-1

Spor Toto Süper Ligs 25:e omgång sparkades igång under fredagskvällen och topplaget Istanbul Basaksehir åkte på en storförlust på bortaplan mot Alanyaspor.

Alanyaspor vann med hela 4-1 efter att ha haft ledningen med 1-0 i halvtid då Junior Fernandes gett hemmalaget ledningen. Efecan Karaca gjorde 2-0 i den 66:e minuten och fem minuter senare blev Epureanu utvisad för Basaksehir.

Basaksehir, som jagar ligaguldet i år också, reducerade genom Riad Bajic i den 84:e minuten men det skulle inte bli något kvitteringsmål i matchen – istället utökade Alanyaspor till 4-1 genom Junior Fernandes som gjorde sitt andra mål i matchen. På tilläggstid blev Emre Akbaba utvisad för Alanyaspor efter ett bråk i matchen där Emre Belözoglu, Istanbul Basaksehirs kapten, blev varnad.

Förlusten är ett stort tapp för Basaksehir som ligger just nu trea efter att Besiktas har vunnit mot Genclerbirligi på hemmaplan under lördagskvällen. Båda lagen har 50 poäng, lika många som Galatasaray som har en match i hand.