VIDEO: Cenk Tosuns första mål i Premier League – men Everton förlorade trots ledning

Cenk Tosun gjorde på lördagen sitt första mål i Premier League.

Det var i den tjugonde minuten som Cenk höll sig framme i straffområdet och nickade in Everton ledningsmål i bortamatchen mot Burnley men tyvärr för Evertons del så lyckades Burnley vända och vinna. Ashley Barnes kvitterade i den 56e minuten och Chris Woods gjorde segermålet i den 80e minuten. Cenk blev utbytt i den 68e minuten när han ersattes av den tidigare Akhisar-spelaren Oumar Niasse.

Cenk som i januari blev tidernas dyraste värvning från Süper Lig har gjort 1 mål på 5 Premier League-matcher. Matchen mot Burnley var Cenks tredje match från start i Premier League den här säsongen. Startar han i ytterligare sju matcher från start den här säsongen ska Everton betala 500 000 Euro till Besiktas. Läs mer detaljerad information om hans övergång från Besiktas till Everton.