VIDEO: Fenerbahce – Galatasaray 0-0

Det blev ett mållös derby igen den här gången också när Fenerbahce och Galatasaray mötte varandra.

Förra året när lagen möttes i Türk Telekom stadion så slutade matchen 0-0, den här gången blev inget undantag. Trots ett par bra lägen i andra halvlek för båda lagen så kunde ingen bryta nollan och Muslera stod för ett par jätteräddningar i slutet medan Maicon prickade stolpen i 90:e minuten på en frispark.

Brassarna Giuliano och Fernandao hade två jättelägen i andra halvlek men Muslera var i vägen båda gångerna och även Volkan höll tätt bakåt. Hemmalaget var laget som pressade mest och satsade allt offensivt för att vinna i andra halvlek och förde bollen medan Galatasaray kom i kontringar och hotade Fenerbahces försvar.

Över 45 000 åskådare såg derbyt. I och med det oavgjorda resultatet så är det fortfarande sex poängs marginal mellan Galatasaray som leder ligan med 54 poäng och  Fenerbahce på en fjärde plats med 48 poäng.

Det är första gången sedan säsongen 1963/64 som båda matcherna mellan lagen slutar mållös.

Matchens höjdpunkter: 

Del 1:

***

Del 2