VIDEO: Panos Dimitriadis målskytt när Giresunspor vann stort i Spor Toto 1. Lig

Panos Dimitriadis inledde målskyttet när Giresunspor besegrade Manisaspor med 4-0 på bortaplan.

Matchen spelades på tisdagseftermiddagen. Dimitriadis nickade in ledningsmålet i den 22a minuten vilket var hans fjärde ligamål den här säsongen. Giresunspors övriga mål gjordes av brassarna Henrique Almeida och Dodo samt ett självmål av Ilkay Gül. Segern var Giresunspors andra raka i ligaspelet.

Giresunspor som hade legat i toppen av tabellen under hela första halvan av säsongen har tappat många placeringar efter mycket dålig form den senaste tiden. Innan dessa två raka segrar hade laget spelat en oavgjord och förlorat sex gånger på de sju senaste ligamatcherna varav fem förluster på raken. Lägg därtill två förluster mot Fenerbahce i turkiska cupens kvartsfinal. Segern i omgången innan mot Gazisehir Gaziantep FK var lagets första för året.

Men det är jämnt i Spor Toto 1. Lig-tabellen där ettan och tvåan går direkt upp till Süper Lig medan platserna 3 till 6 spelar playoff om en plats.

Det återstår åtta matcher för Giresunspor som har sju poäng upp till Ümraniyespor som ligger på andraplats. Upp till Altinordu som ligger på sjätteplats och den sista platsen till playoff är det två poäng.

***

31-årige mittfältaren Panajotis ”Panos” Dimitriadis som tidigare i sin karriär har spelat för bl.a. Brommapojkarna och AIK gör sin andra säsong i Giresunspor. Under hans första säsong i Giresunspor gjorde han 3 mål på 29 ligamatcher och laget tog sig till playoff till Süper Lig efter att ha slutat sexa i tabellen men där blev det förlust mot Eskisehirspor i semifinalen med totalt 3-4. Panos lämnade AIK under sommaren 2015 och flyttade till Genclerbirligi där han under säsongen 2015/16 gjorde 1 mål på 13 matcher.