VIDEO: Trabzonspor 0-2 Besiktas: Mycket viktig seger för de regerande mästarna

Ricardo Quaresma saknades för Besiktas i kvällens stormöte mot Trabzonspor. Det var dock inga problem för de regerande mästarna som tog en 2-0 seger på bortaplan mot Trabzonspor.I Trabzonspor saknades Burak Yilmaz som är en av ligans bästa målskyttar den här säsongen. Istället för honom spelade Dame N’Doye. I Besiktas var det Jeremain Lens som ersatte Quaresma och även Pepe saknades pga skada.

Ryan Babel blev matchens stora spelare och som fixade de tre poängen för Besiktas med nitton minuter kvar av matchen. Den holländske yttern gjorde 1-0 i den 71:a minuten och åtta minuter senare utökade han till 2-0 för gästerna. Båda gångerna var det inhopparen Alvaro Negredo som stod för framspelningen.

I och med vinsten så befäster Besiktas med sina 47 poäng tredje platsen i ligan och drar ifrån Fenerbahce. De regerande mästarna har tre poäng upp till Istanbul Basaksehir samt Galatasaray och tre poäng ner till Fenerbahce.