VIDEO: Turkiet – Irland 1-0

Det blev vinst med 1-0 när Turkiet tog emot Irland i Antalya under fredagkvällen i en vänskapsmatch. 

Landslaget som har vänt blad och startar om på nytt efter att ha misslyckat att kvala in sig till VM 2018, storsatsar nu inför EM 2020 och är kandidat till EM 2024.

Matchens enda mål gjordes av Mehmet Topal i den 52:a minuten på en fast situation. Hakan Calhanoglu passade till Yusuf Yazici från hörnan som slog inlägget in i straffområdet som hittade Mehmet Topal.

Turkiet hade flertals lägen men siffrorna stannade på 1-0 och på  tisdag är det dags för ny match när Turkiet möter Montenegro.

Turkiet: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz  (Kaan Ayhan min. 82), Hasan Ali Kaldırım, Okay Yokuşlu, Mehmet Topal, Yusuf Yazıcı  (Alper Potuk min. 86), Emre Akbaba  (Yunus Mallı min. 70), Hakan Çalhanoğlu  (İrfan Can Kahveci min. 80), Cenk Tosun  (Enes Ünal min. 64)
Irland: Colin Doyle, Seamus Coleman  (Matt Doherty min. 63), Shane Duffy, Declan Rice, James McClean, Jeff Hendrick  (Alan Judge min. 80 ), Alan Browne  (Myler David min. 69 ), Scott Hogan  (Daryl Horgan min. 75 ), Long, Conor Hourihane  (Ciaran Clark min. 68 ), Sean Maguire  (Shane Long min. 63 )
Höjdpunkterna från matchen: