Gattuso efter förlusten mot Juventus: ”Jag blev arg på Calhanoglu vid ett tillfälle för…”

Hakan Calhanoglu blev hårt kritiserad av Milans tränare Gennaro Gattuso efter matchen mot Juventus.

Det var i samband med Juventus ledningsmål (2-1) i den 79e minuten av Juan Cuadrado som fick Gattuso att bli irriterad och direkt efter målet bytte han ut Hakan.

– Jag blev arg på Calhanoglu vid ett tillfälle för när han efter att ha tappat bollen började att argumentera. Jag gillar inte att se sånt. Han tittar på marken och börjar skrika åt hans lagkamrater. Om han bara lyfte sin rumpa från marken och började att springa efter bollen för att vinna tillbaka den hade vi inte släppt in det andra målet, sa Gattuso till Mediaset Premium efter matchen.

Juventus tog ledningen i matchen genom Paulo Dybala men Milan kvitterade innan halvtidsvilan genom Leonardo Bonucci. I den andra halvleken skapade Milan ett par målchanser innan Cuadrados ledningsmål. I slutet av matchen gjorde Juventus ytterligare ett mål genom Sami Khedira.

– Det var en bra insats men jag kan inte vara nöjd med det när det bara kommer att stå om resultatet i historieböckerna. Ingen kommer att minnas insatsen. Det svider. Jag kan inte bara stå här och le och låtsas vara glad över att vi spelade bra. Förlusten svider och det måste kännas hos alla för annars kommer ingen att kunna bli mästare om de är nöjda med det här, fortsatte Gattuso.