Cengiz Ünder fortsätter att leverera för Roma – målskytt mot Genoa

Cengiz Ünder var på tapeten igen för AS Roma. Den turkiske yttern stod för en framspelning till målet som tog laget vidare i Champions Leagues semifinaler och slog ut Barcelona för drygt en vecka sedan och denna veckan blev Cengiz målskytt.

Cengiz gjorde matchens första mål och första halvleks enda mål i den 17:e minuten. Romas ledningne utökades till 2-0 sju minuter in i andra halvlek efter att Ervin Zukanovic gjort självmål. Gianluca Lapadula reducerade för Genoa i den 61:a minuten men närmare än så kom aldrig Genoa.

Roma ligger trea i Serie A med 63 poäng och skuggas av den värsta rivalen Lazio som också har 63 poäng. Etta är Juventus med 85 poäng och som jagas av Napoli som har 81 poäng.

Målet var Cengiz Ünders sjätte mål i ligan den här säsongen. Cengiz blev utbytt i den 76:e minuten.

Cengiz Ünders mål: