Cüneyt Cakir dömer stormatch i Champions Leagues kvartsfinal

Cüneyt Cakir har fått uppdraget att döma det första mötet mellan Juventus och Real Madrid i Champions Leagues kvartsfinal.

De stora uppdragen fortsätter att hagla över den turkiske domaren Cüneyt Cakir. För ett par dagar sen blev han utsedd till en av domarna i sommarens VM-slutspel i Ryssland och på söndagen fick han uppdraget att döma det första mötet i Champions Leagues kvartsfinal mellan förra årets finalister, Juventus mot Real Madrid.

Matchen spelas tisdagen den 3e april på Juventus stadion med avspark 20.45 svensk tid.

Till sin hjälp kommer Cüneyt Cakir att få Bahattin Duran och Tarik Ongun som assisterande domare samt Hüseyin Göcek och Baris Simsek som extra domare. Mustafa Emre Eyisoy kommer att vara fjärdedomare.

Cüneyt Cakir har tidigare under säsongen bl.a. dömt Sverige – Italien i playoff till VM, Bayern München – Paris SG i Champions Leagues gruppspel och Chelsea – Barcelona i Champions Leagues åttondelsfinal.