SENASTE NYTT: Besiktas tänker inte spela cupderbyt mot Fenerbahce

Besiktas meddelade under torsdagen om att klubben inte kommer att fullfölja returmatchen i turkiska cupens semifinal mot Fenerbahce.

På onsdagen tog det turkiska fotbollsförbundet beslutet om att cupderbyt mellan Fenerbahce och Besiktas som avbröts i den 57e minuten skulle fortsätta spelas från den 57e minuten torsdagen den 3e maj med avspark 19.30 svensk tid.

Under torsdagen hade styrelsen i Besiktas ett möte om förbundets beslut och efter mötet meddelade klubben att man inte kommer att spela klart matchen.

Om Besiktas inte spelar matchen kommer Fenerbahce att tilldelas segern med 3-0, Besiktas kommer att uteslutas från turkiska cupen säsongen 2018/19 samt att klubben tvingas betala inkomsterna från cupspelet under den pågående säsongen.