VIDEO: Akhisarspor till final i Turkiska Cupen – vände & slog ut Galatasaray

Det blev en stor skräll under onsdagskvällen när Akhisarspor vann med 2-0 på bortaplan och slog ut Galatasaray.

Akhisars hjälte blev Yevhen Seleznyov som blev tvåmålsskytt i matchen och gav Galatasaray en riktig kalldusch i den första halvleken. Seleznyov gav gästerna ledningen efter bara fyra minuter in i matchen och i den 34:e minuten slog han till på nytt och utökade ledningen till 2-0, ett resultat som Galatasaray inte lyckades hämta upp i matchen. Den 32-årige ukrainske anfallaren har nu gjort 9 mål på 17 matcher för Akhisarspor sedan han värvades i januari. 5 mål på 12 ligamatcher och 4 mål på 5 cupmatcher.

Galatasaray hade fördel inför matchen efter att ha vunnit med 2-1 på bortaplan men åkte ut och missade finalplatsen och chansen att spela derbyfinal i cupen mot antingen Fenerbahce eller Besiktas som möts imorgon (torsdag 18 april).

Daniel Larsson byttes in för Akhisarspor i den 76:e minuten.

Läs mer om Turkiska cupen här.